3 Produse de curatare a tenului

Woman-Washing-Face

Curatarea tenului este un obicei si o necesitate care face diferenta atunci cand vine vorba de calitatea pielii si de ce nu, a machiajului impecabil pe care toate ni-l dorim. Acestea sunt cele 3 produse pe care eu le prefer si recomand pentru curatarea tenului:

Balea Cleanser

Nu alerg dupa produse ieftine cand vine vorba de ingrijirea tenului, dar Balea chiar are cateva lotiuni de curatare ale tenului care mie personal imi plac foarte mult. Am incercat doua: cel roz pentru ten sensibil si cel verde cu acizi din fructe(e finished demult) si curata chiar bine, lasand tenul catifelat.

Bioten

Recent, am primit un gel de curatare de la Bioten, il folosesc seara dupa demachiere cam de vreo doua zile si imi place mult. Este putin cam lichid, dar curata bine tenul si il folosesc cu drag. Produsele de la Bioten mi-au placut intotdeauna deoarece au o consistenta foarte “prietenoasa” tenului meu. Am mai avut un demachiant de la ei cu miere si mi-a fost tare drag.

Neutrogena

De acest gel de curatare am mai vorbit intr-o postare anterioara si ma declar profund multumita de el, seara dupa ce imi indepartez machiajul si simt nevoia de o curatare mai profunda pe care gelurile de mai sus nu mi-o pot oferi fiind prea “finute” apelez mereu la prietenul meu de nadejde Neutrogena.

Sursa foto: Google images

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s