Nivea After Shave Balm

FullSizeRender.jpg

Hello, ladies! La inceputul lunii martie mi-am amintit de cateva tutoriale de pe youtube in care fetele ridicau in slavi eficienta balsamului after shave de la NIVEA folosit in calitate de primer si bineinteles ca a trebuit sa il incerc. Ei bine, l-am cumparat si nu ma mai despart de el:X:X:X Il folosesc peste crema hidratanta inainte de aplicarea fondului de ten, se absoarbe rapid, nu este gras si prelungeste rezistenta fondului de ten. Eu am sa continui sa il folosesc deoarece tenul arata mult mai hidratat,neted, lipsit de imperfectiuni, chiar poate inlocui cu succes un primer, este o varianta mai ieftina si eficienta. Ador cand gasesc produse accesibile ca pret si de o calitate foarte buna…nu credeam ca voi fi atat de multumita de micutul Nivea avand in vedere faptul ca eu nu ma inteleg prea bine cu cremele de fata, in general.

Voi l-ati incercat?

 

3 Comments

 1. MMara says:

  Mie îmi este frică să nu-mi iasă coșuri sau cine știe ce balauri pe față :)) e singurul motiv care mă tine departe de el!:))

  Like

  1. sassymessyclassy01 says:

   Este foarte soft si rereshing, eu am un ten sensibil/mixt/uscat si nu mi s-au facut cosuri de cand il folosesc, aprox. o luna, e ca si un balsam pt. ten, nu cred ca poate provoca iritatii 🙂

   Liked by 1 person

   1. MMara says:

    Hmm așa am și eu tenul..hai că m-ai pus pe gânduri :)))

    Like

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s