3 ITEMS IN MY WISHLIST RIGHT NOW

 

download

Buna, fetelor! Am lipsit iarasi aproximativ o luna din lumea blogurilor, dar m-am lasat prinsa de activitatile mele de zi cu zi si nu prea am mai apucat sa scriu. Am fost prinsa cu job-ul, am gasit niste carti super tari de care nu m-am putut desparti si m-am apucat iar de sala de vreo 3 luni. Momentan, trebuie sa imi organizez timpul pentru a putea face cat mai multe lucruri intr-o zi, becauze I love life!

Mi-am facut o lista lunga de cumparaturi pe care vreau neaparat sa o prezint si aici, pe dragul meu blog SassyMessyClassy si poate imi spuneti si voi parerile voastre, daca merita sau nu sa cumpar aceste produse:

  1. Kindle – Imi doresc acest ereader din tot sufletul si planuiesc sa il cumpar  din Frankfurt luna aceasta deoarece au oferte mult mai bune decat la magazinele din Romania. Iar daca tot voi vizita acest oras, imi iau si kindlel-ul ca suvenir. Can’t wait – asta si daca merita si daca nu, tot il iau!
  2.  O perie de curatat fata – No name yet – poate Remington Reveal – sa vad ce review-uri mai citesc si ce mai gasesc pe piata. Imi dau seama ca oricat de mult as insista cu demachiantul pe piele parca nu reusesc sa indepartez tot machiajul, iar o perie cred ca va face o treaba mult mai buna decat o discheta demachianta.
  3. Phycisians Formula BB Cream + Pudra de fixare Translucida – Cum spuneam si mai sus, am inceput sa merg la sala iar si bineinteles ca ma machiez deoarece am un ten fff sensibil si inrosesc foarte repede cand fac efort si dupa ma concentrez doar la culoarea tenului, asa ca da, folosesc fond de ten. Am auzit ca produsele de la Physicians Formula au componente cat mai naturale si “safe”pentru ten si sunt accesibile ca pret, deoarece parca nu as irosi DoubleWear de la Estee Lauder cand merg la sala…vreau ceva cat mai natural.

Sursa foto: Google

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s