Vreau la SuperBlog!

Căutam oportunități de scris pe megamarele Internet pentru o mămică care adoră scrisul, dar n-a mai apucat să profeseze demult. Așa că, Universul mi-a adus în cale această scânteie de speranță, prin grupul SuperBlog. Am dat scroll peste aproape toate postările și eram entuziasmată până la stele și înapoi.

Am văzut că este deja începută competiția, dar asta nu mă descurajează. Mi-am amintit că am un blog mai vechi de 3 luni și am mai mult de 20 de postări, Yeey. Cu noul blog nu pot participa deoarece e prea tinerel și nu îndeplinește cerințele, deci sunt aici cu SassyMessyClassy și sunt pregătită să particip la probele date de voi.

De ce mi se pare o competiție genială? Este unica competiție din România unde ai ocazia să vezi un task cap-coadă de la un client adevărat, nu fictiv. Practic, intri în pielea unui content writer și îți exersezi scrisul în timp ce abordezi teme despre care în mod normal nu ai scrie. Nu doar că îți perfecționezi stilul de scris, dar devii un scriitor flexibil și orice temă de articol vei avea îți va fi mai ușor să o îndeplinești.

Prin aceste rânduri îmi anunț înscrierea la SuperBlog, ediția 2021 și de abia aștept să învăț lucruri noi prin aceste task-uri.

Sursa Foto: https://www.writermag.com/get-published/freelance-writing/write-at-home-mom/

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s