5 Must-Have Beauty Products 5*

websites-that-sell-makeup-products

Am ales  5 produse de make-up de care nu ma pot desparti si pe care le port pretutindeni cu mine. Le-am testat de-a lungul anilor si pot spune ca mi-am format o opinie perfect conturata pentru a le putea recomanda. Am cumparat aceste produse datorita youtube-ului si recenziilor gasite pe blog-urile de beauty. Blog-urile de beauty sunt un mod ideal de a afla informatii utile despre produsele potrivite pentru tipul tau de ten, in functie de preferintele tale. Asa ca urmatoarele se afla in top 5 produse care isi merita pretul:

  1. Fondul de ten Estee Lauder Double Wear.

Ei bine, acesta este fondul meu de ten preferat, fara dar si poate. Am mai folosit fonduri de ten de la: L’Oreal – Accord Parfait, YSL – Touche Eclat, Maybelline, ERRE DUE (  varianta solida – foarte buna ), dar am ramas fidela acestuia. Niciunul dintre ele nu se compara in termeni de rezistenta si finish. Este nemaipomenit.

 

2. Crema Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Am discutat despre ea intr-un post anterior. Este foarte buna, primul produs de la Clinique cumparat de mine si da, sunt foarte multumita.

https://sassymessyclassy.wordpress.com/2015/09/09/crema-dramatically-different-moisturizing-lotion-5/

3. Concealer-ul de la MAC Prolongwear

Ei bine, nu-l prea folosesc atunci cand aplic fondul de ten Double Wear de la E.L, deoarece nu mai este nevoie, dar merge de minune cu un fond de ten care are o acoperire medie, precum cel de la L’Oreal Accord Parfait. Este minunat, este iluminator si foarte rezistent. Ofera machiajului o tenta profesioanala si chiar se intinde frumos, fara a evidentia ridurile de sub ochi.

4. Mascara Maybelline False Lashes

Am ales aceasta mascara deoarece are un pret foarte convenabil pentru orice buzunar, dar are si o calitate de apreciat. Imi place efectul sau asupra genelor mele si intensitatea culorii. Nu este prea rezistenta, daca o compari cu o mascara de la L’Oreal, cum ar fi Telescopic, dar ca aspect are doar +++ de la mine.

5. Creionul de buze de la Essence Soft Berry

Am avut mereu o slabiciune pentru creioanele de buze, iar acesta este nelipsit din gentuta mea de make-up. Are o nuanta asemanatoare cu cea a buzelor mele, putin mai inchisa, perfecta pentru contur.

Photo: Google images

 

1 Comment

  1. sassymessyclassy01 says:

    Reblogged this on SassyMessyClassy.

    Like

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s