REVIEW GREEN PHARMACY

FullSizeRender

Am descoperit aceste produse in urma cu aproximativ un an si au fost o surpriza placuta datorita calitatii si ingredientelor “propice” pentru pielea si parul nostru. Sunt de origine poloneza si sustin ca au 0 % parabeni, SLS, SLES in continutul lor.

Eu folosesc gelul de dus si samponul (care este minunat). Sampoanele lor sunt pur si simplu delicioase pentru podoaba capilara. Am observat ca de fiecare data cand folosesc samponul de la ei parul rezista mult mai frumos si stralucitor pana la urmatoarea spalare. Este hidratat si are un aspect foarte sanatos.

Pretul este foarte accesibil, undeva la 11 ron samponul, iar gelul de dus cam 15 ron, depinde de unde il achizitionati. Eu l-am cumparat ultima data de la o farmacie naturista.

Imi amintesc ca imi mai cumparasem si apa micelara cu ovaz de la ei si mi-a placut extrem de mult. Chiar o voi recumpara in zilele care urmeaza.

In schimb, crema de fata nu mi-a placut deloc deoarece avea o compozitie prea grasa si inca sta pierduta undeva prin sertarul meu cu cosmetice.

Voi ati incercat produsele Green Pharmacy? Nu-i asa ca sunt grozave?

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s